طلسم استاد زرقاط ابلیس | یک روز در یک جلسه مهم، یکی از افسران سازمان من را با گروهی از دانشجویان جوان که تازه به آن ملحق شده بودند، معرفی کرد.
وبگاه توسعه اسلامی دارلعلوم الخزرا | او گفت: «او سامپراساد وینود است. او در کالج S. P. است. میدانم که او بهعنوان کوچکترین پسر ماهارشی وینود، معرفی او را تأیید نمیکند.» در پاسخ گفتم: «فکر میکنم این یک معرفی ناقص بود.
استاد | من سامپراساد وینود هستم اما در عین حال کوچکترین پسر ماهارشی وینود هستم و از اینکه به عنوان پسر او معرفی شوم احساس شرمندگی ندارم.
سایت مپ الخزرا | پدرم آنقدر گناه نکرده است که من خود را موظف بدانم که رابطه ام با او یا نامش را رها کنم. من در سنم به هیچ چیز آنقدر بزرگ دست نیافته ام که بتوانم ادعای حاکمیتی بر هویت فردی خود داشته باشم.
طلسم استاد زرقاط ابلیس
طلسم استاد زرقاط ابلیس | در دوران تحصیل در دانشگاه، عضو فعال سازمانی بودم که برای حقوق و رفاه جوانان کار می کرد.
من همچنین می دانم که فقط پسر او بودن به خودی خود دستاورد من نیست. من هم دلیلی برای احساس غرور نمی بینم. من فقط برای حداقل گفتن احساس سپاسگزاری می کنم.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | من کاملاً واضح هستم که هنوز در حال ساخت هستم و هنوز به آن نرسیده ام.» در وب گرفتار نشوید این امکان وجود دارد که تجسم فعلی ما با اعمال ما در زندگی گذشته تعیین شود.
نظریه کارما یکی از بهترین توضیحات معمای تولد و تولد دوباره است. اما به سختی می توان صحت این نظریه را صرفاً بر اساس دلایل عقلانی مشخص کرد، زیرا عنصری از ذهنیت در آن وجود دارد.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | درست است که از طریق روند پسرفت میتوانیم به زندگی گذشته «به گذشته نگاه کنیم» و درباره تجسمات گذشته خود بیاموزیم.
اما انجام این کار برای همه ممکن نیست. بسیاری از مردم به فرآیند تجسم اعتقاد دارند، صرفاً به این دلیل که برخی از مقامات به آنها گفته اند که این کار را انجام دهند.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | اما این معما را حل نمی کند. واقعاً لازم نیست در تئوری های مربوط به زندگی گذشته، زندگی پس از مرگ و تناسخ گرفتار شویم. زیرا هر چه تجسم قبلی ما بوده یا بوده است.
این واقعیت همچنان باقی است که ما اینجا در این جهان، در زندگی کنونی هستیم. تا آنجا که به پیشرفت ما در مسیر مراقبه یا تکامل معنوی مربوط می شود.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | مهم نیست که در زندگی گذشته از کجا آمده ایم. آنچه مهمتر است این است که چگونه از زندگی کنونی استفاده کنیم و برای ایجاد تعادل بین زندگی دنیوی و معنوی تلاش کنیم.
همیشه باید به یاد داشته باشیم که هر سفری، چه کوچک باشد چه بزرگ، چه در دنیای درونی یا بیرونی، از جایی که واقعاً هستیم شروع می شود – نمی تواند از یک نقطه شروع خیالی شروع شود.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | بنابراین سفر مراقبه نیز از جایی که ما واقعاً هستیم شروع می شود. یعنی باید از این زندگی شروع کرد.
اگر به طور تجربی به صحت تجسم قبلی، وجود پس از مرگ و تناسخ خود پی نبرده باشیم، برای ما حالت های عرفانی خیالی بیش نیستند.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | در چنین شرایطی، نادیده گرفتن این حالات و تمرکز بر تمرین مراقبه بسیار عاقلانه تر است. ساختن روبنای مراقبه بر پایه ضعیف تخیل مطلقاً فایده ای ندارد.
شماره راز هفت رشد فراتر از رویاها و خواسته ها 1 تفاوت بین مدیتیشن و خواب بسیاری از مردم از من سوال بسیار جالبی می پرسند که می تواند کاملاً منطقی به نظر برسد.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | اگر انحلال ذهن چیزی است که باید از طریق مدیتیشن به دست آوریم و می توانیم این کار را در خواب عمیق انجام دهیم، چرا باید روند طولانی یادگیری و تمرین مراقبه را طی کنیم؟
حالت مشابه، فرآیند متفاوت درست است که «حالت بدون فکر» مدیتیشن شبیه خواب عمیق به نظر می رسد، اما دنیایی از تفاوت در نحوه رسیدن به این حالت وجود دارد.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | بارزترین تفاوت، وجود آگاهی در مدیتیشن و فقدان کامل آن در هنگام خواب است، تمایزی که کاملا بدیهی است. در سطحی سطحی خواب راحت تر از مدیتیشن به نظر می رسد.
زیرا فکر می کنیم که تحت کنترل ماست. تا حدودی اینطور است، اما نه به طور کامل. مدیتیشن در ابتدا بسیار دشوار به نظر می رسد، اما در نهایت آسان می شود، زیرا این طبیعت ماست.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | گاهی اوقات، هنگام مطالعه یا انجام برخی کارهای مهم، ممکن است مجبور شویم یک فنجان قهوه یا چای بنوشیم تا به ما کمک کند در طول شب بیدار بمانیم.
اما فراتر از یک نقطه خاص، بیدار ماندن و هوشیاری غیرممکن می شود. اگر بر بیدار ماندن پافشاری کنیم، علیرغم میل غیرقابل کنترل به خواب، تلاش می کنیم تا خودمان را وارد عمل کنیم.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | با این حال، نمیتوانیم برای مدت طولانی به چنین خود شکنجهای ادامه دهیم – وقتی به حد خود میرسیم، چه بخواهیم چه نخواهیم خواب بر ما غلبه میکند.
اگر به نکات طبیعت گوش ندهیم یا به خواسته های آن پاسخ ندهیم، باید تاوان آن را بپردازیم. اگر شبهای دیروقت ادامه پیدا کند، دچار ترشی، سردرد، تحریکپذیری، عدم تمرکز، ضعف حافظه و غیره میشویم.
طلسم استاد زرقاط ابلیس | ما البته آزادیم که باور کنیم به طبیعت اهمیتی نمی دهیم. اما برای طبیعت فرقی نمی کند.
هرگز مسیر خود را تغییر نمی دهد و اتفاقات بعدی نیز تغییر نمی کند. پیام این است – خواب طبیعی است و باید چنین باشد.
دیدگاهتان را بنویسید