طلسم أستاذ حسن زاده | باید اطمینان داشته باشیم که در شرایط مساعد، بذری که در خاک کاشته می شود در چند روز جوانه می زند. اگر بیش از حد نگران جوانه زدن آن باشیم یا هر روز به حفاری ادامه دهیم تا جوانه زنی آن را تایید کنیم، مطمئناً بذر را از بین خواهیم برد.
وبگاه توسعه اسلامی دارلعلوم الخزرا | همانطور که بذر بلافاصله پس از کاشت جوانه نمی زند، بذر این سوال نیز پس از کاشت در مزرعه ذهن ما فوراً جوانه نمی زند.
استاد | به همین ترتیب، هنگامی که بذر پرسش «من کیستم؟» را در درون خود کاشتیم، باید آن را با جستجوی بدون تعصب آبیاری کنیم، تمام علف های هرز تخیل را به موقع از بین ببریم، به آن کود میل شدید بدهیم و هوای کافی را فراهم کنیم.
سایت مپ الخزرا | و آب صبر تا زود جوانه بزند. هر زمان که پاسخ واقعی را دریافت کنیم، نمی توانیم آن را همانطور که با سؤالات معمول خود و پاسخ های معمول آنها تشخیص می دهیم، تشخیص دهیم.
طلسم أستاذ حسن زاده
طلسم أستاذ حسن زاده | شبیه بذری است که در زمین کاشته می شود. اگر بخواهیم بذر جوانه بزند باید آن را بکاریم و مدتی صبر کنیم تا جوانه بزند.
در واقع، اگر پاسخ این سوال را بشناسیم، این احتمال وجود دارد که پاسخ واقعی نباشد. این احتمالاً تنها سؤالی در کل جهان است که وقتی پاسخ واقعی را میگیریم، آن را به معنای متعارف کلمه نمیدانیم.
طلسم أستاذ حسن زاده | با این حال، ما مطمئناً پاسخ را دریافت می کنیم و همچنین بسیار مطمئن هستیم که آن را دریافت کرده ایم. با تلاش و حوصله طولانی مدت، پاسخ به طور خودکار به صورت ناخوانده به دست ما می رسد.
پس از دریافت پاسخ واقعی، زندگی ما پر از شادی بینهایت میشود. زندگی بسیار معنادارتر از قبل می شود. ما از هر نوع استرس رها می شویم.
طلسم أستاذ حسن زاده | ما شروع به لذت بردن از آرامش مطلق و شادی بیاندازه میکنیم. 3 تجربه ای از سکون مطلق این تکنیک مراقبه بر اساس آموزه های فیلسوف بزرگ و معلم جهان، جی. کریشنامورتی است.
این یک روش بسیار ظریف مدیتیشن است که اهمیت داشتن یک تجربه خام از هر احساس را بدون استفاده از هیچ کلمه ای برای توصیف آن توضیح می دهد.
طلسم أستاذ حسن زاده | مثلاً اگر سیبی بخوریم و بخواهیم طعم آن را برای یکی از دوستانمان توضیح دهیم، می گوییم: «سیب خیلی خوشمزه بود.» به همین ترتیب، هنگام توصیف یک صحنه زیبا، باید از کلمات استفاده کنیم.
موقعیتی را تصور کنید که در آن طعم شیرین سیب و زیبایی طبیعت را تجربه کرده بودیم، اما کسی در اطراف ما نبود که بتوانیم درباره تجربیات خود با او صحبت کنیم.
طلسم أستاذ حسن زاده | در چنین موقعیتی، از طرف ما کاملاً پوچ خواهد بود که شروع به توصیف آنها برای خود کنیم.
ما قبلاً از طریق تجربه خود می دانیم که قرار است در مورد چه چیزی صحبت کنیم. مطلقاً نیازی به استفاده از هیچ کلمه ای برای توصیف تجربیات برای خود نیست.
طلسم أستاذ حسن زاده | اگر از کلمات استفاده کنیم، فقط بر خلوص تجربیات اولیه ما تأثیر می گذارد. تجربه ناب فراتر از کلمات طعم شیرین سیب طبیعت آن است، چه از هر کلمه ای برای توصیف شیرینی آن برای دیگران استفاده کنیم یا نه. مزهاش ثابت میماند، چه آن را شیرین یا تلخ یا ترش بنامیم، یا چیزی نگوییم.
سیب برای کسی که می تواند از کلمات برای توصیف طعم آن استفاده کند و کسی که گنگ است یکسان خواهد بود. تجربه طعم شیرین برای هر دو یکسان است.
طلسم أستاذ حسن زاده | به همین ترتیب، تجربه زیبایی طبیعت برای هر دو یکسان خواهد بود، اما یکی نمی تواند تجربه خود را با دیگران به اشتراک بگذارد و دیگری ممکن است تصویر زیبایی بکشد، یا مقاله یا شعری در مورد این تجربه بنویسد.
برای داشتن یک تجربه خام به هیچ کلمه ای نیاز نداریم. کلمات تنها زمانی ضروری هستند که تجربه خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم.
طلسم أستاذ حسن زاده | می دانم که باید از کلمات استفاده کنم تا بگویم برای داشتن تجربه خام از چیزی، کلمات لازم نیستند.
با دانستن این موضوع، باید مطمئن شویم که اجازه ندهیم هیچ کلمه ای با هیچ یک از تجربیات مستقیم ما تداخل پیدا کند. ما باید با احتیاط از کلمات استفاده کنیم.
طلسم أستاذ حسن زاده | از آنها فقط در مواقع ضروری استفاده کنید، اما در صورت عدم نیاز از استفاده از آنها خودداری کنید.
متأسفانه، بسیاری از ما نمی توانیم بین تجربه ناب و توصیف شفاهی آن تفاوت قائل شویم. به همین دلیل است که ما تمایل داریم از کلمات استفاده کنیم در حالی که تجربه ای ناب از چیزی داریم و با این کار در واقع خلوص تجربه را از بین می بریم.
دیدگاهتان را بنویسید