دعانویس استاد دبیری | اما یک شخص تحقق یافته، که به طور کامل و دائمی از تمام زنجیره های ذهنی میل آزاد است، کاملاً ساکن می شود.
وبگاه توسعه اسلامی دارلعلوم الخزرا | پس از رها شدن از قید و بند آرزو، کاری برای او در این زندگی و این دنیا باقی نمی ماند. او برای همیشه در سعادت درونی غوطه ور می ماند.
استاد | او آرامش عمیق و ثبات درونی پایدار را تجربه می کند. به طور متناقض، تمام خواسته های او به دلیل رهایی از همه آنها به طور خودکار و دائمی برآورده می شوند.
سایت مپ الخزرا | بسیار جالب است که ببینیم آنهایی که آرزوها بر آنها حکومت میکند، به دنبال تحقق میدوند و فردی که برای همیشه از همه خواستهها خلاص است.
دعانویس استاد دبیری
دعانویس استاد دبیری | میل چنان غل و زنجیر ذهنی است که شخص مقید به آن پیوسته سعی می کند کاری برای برآورده شدن آرزو انجام دهد.
بدون انجام کاری از برآورده شدن و رضایت کامل لذت میبرد. ایجاد، برآورده شدن و رستاخیز خواسته ها تجربه معمول ما این است که برآورده شدن یک خواسته، خواسته های دیگری را ایجاد می کند که با میل اصلی مرتبط هستند.
دعانویس استاد دبیری | ما شروع به ارضای خواسته های جدید می کنیم که به نوبه خود دسته جدیدی از خواسته های مرتبط را ایجاد می کند.
این روند بیپایان ادامه مییابد و ما به دنبال تحقق خواستهها یکی پس از دیگری به دویدن ادامه میدهیم. برخی از خواسته ها به اندازه کافی مورد توجه قرار نمی گیرند یا در طی یک دوره زمانی کهنه می شوند.
دعانویس استاد دبیری | این گونه امیال تا مدتی خفته باقی می مانند، اما به محض ایجاد آب و هوای مساعد، به اشکال مختلف زنده می شوند.
برخی از امیال خفته زمانی که مورد توجه مناسب و فضای مساعد قرار می گیرند به خواسته های جدید شکوفا می شوند.
دعانویس استاد دبیری | چه قبل، چه بعد از تحقق یا بدون تحقق، آرزوها ظاهر می شوند، برای مدتی در اطراف می مانند، ناپدید می شوند یا دوباره زنده می شوند.
بسته به وجود آب و هوای مناسب برای چنین تجدید قوا. چرخه همیشه تکرار می شود. بسیاری از ما تمام زندگی خود را صرف برآوردن خواسته ها یکی پس از دیگری می کنیم و کاملاً در شبکه ای از آرزوها که همیشه در حال گسترش است گرفتار می شویم.
دعانویس استاد دبیری | بسیاری از ما در انتها کاملاً خسته می شویم، بدون اینکه به چیزی شبیه به تحقق واقعی دست یابیم.
بیشتر مردم با مجموعه ای از آرزوهای برآورده نشده می میرند که ظاهراً به زندگی بعدی منتقل می شوند. پس از گذراندن سالها برای مطالعه این چرخه بیپایان آرزوها، شخص واقعاً شیفته ماهیت این چرخه میشود.
دعانویس استاد دبیری | تلاش آغاز می شود در این مرحله، شخص شروع به پرسیدن سؤالات اساسی می کند مانند: من این کار را برای چه انجام می دهم؟
سعی کرده ام خواسته هایم را برآورده کنم، اما هر روز آرزوهایم بیشتر می شود. زمانی که احساس میکنم یک آرزو را برآورده کردهام و به چیزی رسیدهام، نسل جدیدی از آرزوها را در گوشه و کنار میبینم.
دعانویس استاد دبیری | قرار است از طریق این دویدن به چه چیزی برسم؟ تا کی به این جنون ادامه بدم؟ تا کی می خواهم دنبال این زنجیره بی پایان آرزوها بدوم؟
آیا راهی برای برون رفت از این مشکل وجود دارد؟ این نوع افکار ممکن است هر چند وقت یکبار در ذهن ما رخنه کنند، اما ما به ندرت به اهمیت واقعی آنها پی می بریم.
دعانویس استاد دبیری | مطمئناً دنبال کردن آنها افکار بسیار دشواری است، به ویژه زمانی که راهنمایی کافی یا توصیه عاقلانه در دسترس ما نیست.
ممکن است به سرعت علاقه خود را از دست بدهیم، تلاش را متوقف کنیم، شروع به فرار از آن افکار کنیم و بار دیگر در شبکه همیشه در حال رشد آرزوها گم شویم.
دعانویس استاد دبیری | با این کار فرصت طلایی درک خواسته های خود را از دست می دهیم و در نتیجه از آنها فراتر می رویم.
تلاش را متوقف نکنید ممکن است فکر کنیم که برای برآورده شدن خواسته ها باید سختی های زیادی را پشت سر بگذاریم، اما آنها به طور کامل ارضا نمی شوند.
دعانویس استاد دبیری | به این ترتیب، ارضای دائمی خواسته ها مانند یک رویای دور است. پس چرا باید به دنبال یک فانتزی دور از دسترس دیگر برویم تا فراتر از رویاها برویم؟
همچنین ممکن است کسی عقلانی کند و بگوید که، هر چقدر هم که دنیای آرزوها دروغین و ساختگی باشد، حداقل به نظر میرسد چیزی ملموس در آنجا اتفاق میافتد.
دعانویس استاد دبیری | علاوه بر این، چه کسی می داند که پس از رهایی از تمام خواسته ها چه اتفاقی می افتد؟ آیا واقعا ارزش کار کردن برای آن را دارد؟
همچنین ممکن است فرد احساس کند که قرار گرفتن در یک مسیر آشنا بسیار بهتر از ریسک کردن است. یافتن پاسخ برای چنین سؤالاتی ممکن نیست مگر اینکه تفکر ما با انجام کاری ملموس و در قالب مدیتیشن تکمیل شود.
دعانویس استاد دبیری | در غیاب چنین گزینهای، انسان طبیعتاً رویکردی مرسوم به آن پرسشها در پیش میگیرد و بار دیگر در شبکهای از خواستهها گم میشود.
در واقع، ما واقعاً خوش شانس هستیم که چنین سؤالاتی داریم. این یک فرصت عالی است. بنابراین، ما باید عاقل باشیم تا از چنین فرصتی نهایت استفاده را ببریم.
دعانویس استاد دبیری | اول از همه، ما باید افکار خود را با تأمل بسیار عمیق تر در مورد موضوع تکمیل کنیم. ما باید متوجه باشیم که اگر به دنبال برآورده شدن خواسته های خود بدویم.
ذهن ما ناآرام تر و آشفته تر می شود. در نتیجه، خاموش کردن آن و تبدیل آن به مدیتیشن دشوارتر می شود. بنابراین، دویدن به دنبال خواسته ها در واقع برای رشد ما در مدیتیشن بسیار مضر است.
دعانویس استاد دبیری | بنابراین، در این مقطع، ارزش آن را دارد که بررسی کنیم چگونه میتوانیم از خواستههای خود رهایی کامل داشته باشیم.
رهایی از امیال یک حالت روانی است. اگر درک بهتر و بینش عمیق تری نسبت به کل فرآیند زندگی ایجاد کنیم
دعانویس استاد دبیری | رهایی از خواسته هایمان برای ما آسان خواهد بود. هر ولعی اسارت ایجاد می کند و اسارت عامل اصلی رنج ماست.
برای رهایی از رنج، باید بدانیم چگونه از هر نوع حبس روانی رهایی داشته باشیم. ما نمیتوانیم از خواستههای خود رها شویم.
دعانویس استاد دبیری | مگر اینکه از اسارت آنها رها شویم. ما نمی توانیم به چنین آزادی دست یابیم اگر دائماً علیه خواسته های خود جنگ کنیم.
برخلاف تصور رایج، مبارزه با امیال راه حل واقعی این مشکل نیست. اگر مبارزه راه حل واقعی نیست، پس چاره چیست؟ اگر دائماً آرزوهای خود را یکی پس از دیگری برآورده کنیم.
دعانویس استاد دبیری | همچنان آشفتگی و آشفتگی زیادی در ما ایجاد می کند زیرا در پایان هرگز احساس رضایت نخواهیم کرد. پس راه حل این مشکل چیست؟
دیدگاهتان را بنویسید