استاد لاوی دعانویس


نظرات

مقاله علمی

استاد طلسم

استاد لاوی دعانویس | هنر مراقبه بر روی بوم درونی آگاهی فردی تمرین می شود که به تدریج با آگاهی جهانی ادغام می شود.

وبگاه توسعه اسلامی دارلعلوم الخزرا | فقط فردی که از طریق مدیتیشن در آگاهی رشد کرده باشد می تواند واقعاً آنچه را که بر روی بوم های آگاهی فردی و جهانی ترسیم شده است ببیند و قدردانی کند.

استاد | بنابراین، آنها معنای واقعی شاد بودن از خود و شاد بودن در درون خود را می دانند. فقط یک فرد واقعاً شاد، ذائقه واقعی مراقبه را در خود ایجاد می کند.

سایت مپ الخزرا |  2 بین ذائقه مراقبه و ذائقه چیزهای دیگر تفاوت قائل شوید اکنون می دانیم که می توانیم تمرکز ذهنی خود را با ایجاد یک ذائقه واقعی برای مدیتیشن بهبود ببخشیم.

استاد لاوی دعانویس

استاد لاوی دعانویس | مدیتیشن با ارزش ترین هنرهاست. این به ما کمک می کند تا معنای واقعی هنر زندگی را درک کنیم.

اما سوال مهم این است که آیا تفاوتی بین ذائقه مدیتیشن و سایر سلیقه ها وجود دارد؟ اگر چنین است، آن چیست؟ ایجاد یک ذائقه واقعی برای مدیتیشن بسیار دشوار به نظر می رسد.

استاد لاوی دعانویس | برای سهولت در انجام آن چه کنیم؟ چگونه میل به مدیتیشن ایجاد کنیم؟ انگیزه اصلی چیست – رضایت یا نارضایتی؟

ما اشیاء خاص، افراد خاص و چیزهای خاصی را از اطراف خود “دوست داریم” و به دلیل علاقه ای که به آنها داریم جذب آنها می شویم.

استاد لاوی دعانویس | بدیهی است که ما همه اشیاء اطراف خود را دوست نداریم. برخی را دوست داریم و برخی را دوست نداریم. علاقه ما در طبیعت «انحصاری» است و فقط به اشیاء خاصی محدود می شود.

READ  ابطال طلسم گنج

وقتی چیزی را دوست داریم، به دلیل انتخاب فردی ماست. به عنوان مثال، وقتی از خوردن یک ساندویچ مرغ یا ساندویچ پنیر هر روز در خانه خسته شده اید.

استاد لاوی دعانویس | ممکن است دوست داشته باشید برای شام بیرون بروید تا یک استیک بخورید یا از یک غذای فرانسوی پنج نفره لذت ببرید.

اگر غذاهای تند دوست دارید، ممکن است به یک رستوران هندی بروید. در طی یک دوره زمانی، ما به انواع و مزه های مختلف غذا علاقه مند می شویم.

استاد لاوی دعانویس | فردی که واقعا بالغ، عاقل است و نگرش درستی نسبت به زندگی دارد، فقط به این دلیل که از یک ساندویچ مرغ یا یک ساندویچ پنیری که در خانه تهیه می شود بیزار است، برای خوردن استیک بیرون نمی رود.

او غذای متفاوتی می خورد زیرا به همان اندازه که غذای «عادی» خود را دوست دارد، آن را دوست دارد. بنابراین، او با سهولت و اشتیاق از یک شیء شادی به دیگری می رود.

استاد لاوی دعانویس | او هرگز شکایت نمی کند، اما از هر کاری که در یک لحظه انجام می دهد لذت می برد. طبیعتاً او همیشه راضی می ماند و آن را با دیگران نیز به اشتراک می گذارد.

به همین ترتیب، در خانه بودن و انجام هیچ کاری یا انجام برخی کارهای خانه در اوقات فراغت یا صرفاً استراحت در زیر آسمان صاف در حیاط خلوت، نوع دیگری از لذت وجود دارد.

استاد لاوی دعانویس | لذت بیرون رفتن برای حضور در یک نمایش اپرا نیز نوع دیگری از شادی است. در سطحی سطحی، ممکن است به نظر برسد که بین فردی که یک کار را انجام می‌دهد.

READ  شکستن طلسم فروش

به این دلیل که برای انجام آن انتخاب کرده است و دیگری که چنین انتخابی نکرده است، تفاوتی وجود ندارد. اما در عمق وجود، حالات ذهنی آنها می تواند کاملاً متفاوت از یکدیگر باشد.

استاد لاوی دعانویس | کسی که قصد دارد در یک اپرا شرکت کند، زیرا در خانه حوصله اش سر رفته است، کسالت خود را بیشتر گسترش می دهد.

اگر از چیزی ناراضی باشیم و اتفاقاً این انگیزه ما برای انجام کار دیگری باشد، هرگز نمی توانیم در زندگی خود واقعاً خوشحال باشیم.

استاد لاوی دعانویس | بی حوصلگی در بعضی مواقع کاملاً طبیعی است. این فقط نشان می دهد که ما از چیزی ناراضی هستیم. اگر بخواهیم از کسالت فرار کنیم، رشد می کند.

اگر نسبت به کسالت خود “دوستانه” باشیم، به سرعت از بین می رود. ما باید این را امتحان کنیم تا باور کنیم. بنابراین بسیار مهم است که مراقبه را تمرین نکنید.

استاد لاوی دعانویس | زیرا می خواهیم از مشکلات روزمره خود دوری کنیم و از آنها فرار کنیم. همچنین نباید به مراقبه به عنوان یک لذت بدیع دیگر که با دیگر لذت های دنیوی متفاوت است نگاه کنیم.

از همان ابتدای سفر، باید به خاطر داشته باشیم که باید مراقبه را با ذهنی کامل تمرین کنیم. تنها انگیزه ما باید کاوش، کشف و تجربه حالات بالاتر آگاهی باشد.

استاد لاوی دعانویس | اگر برای لذت مطلق تمرین مراقبه را تمرین کنیم، سریعتر به نتیجه می رسد. این یک راه مطمئن و قدرتمند برای رسیدن به حالات بالاتر آگاهی، آرامش ذهن و شادی درونی است.

تفاوت بین شادی درونی و شادی بیرونی ایجاد یک ذائقه واقعی برای مدیتیشن موضوع درک تفاوت های ظریف بین شادی درونی و شادی بیرونی است.

READ  دعانویس زن در کرمانشاه

استاد لاوی دعانویس | همچنین به طرز تفکر و رویکرد ما به زندگی به طور کلی بستگی دارد. دنیای بیرونی بیان دنیای درون است مدیتیشن اساسا نوع خاصی از سفر درونی است.

اما هرگز با هیچ سفر دیگری در دنیای بیرون در تضاد نیست. اصطلاحات «بیرونی» و «درونی» ماهیت متقابل ندارند.

استاد لاوی دعانویس | آنها به طور صمیمانه با یکدیگر مرتبط و در هم تنیده هستند و یک واقعیت اساسی از زندگی را نشان می دهند.

ما نمی توانیم مرزی بین آنها ترسیم کنیم. این اصطلاحات به منظور سهولت در توضیح و ارتباطات استفاده می شود.

استاد لاوی دعانویس | می گویند “زیبایی در چشم بیننده نهفته است”. یک شی برای ما زیبا به نظر می رسد نه به این دلیل که در واقع زیبا است، بلکه به این دلیل که در زمانی که آن شی را درک می کنیم، در وضعیت درونی مطلوبی قرار داریم.

 

 



نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =

نوشته های مشابه