استاد حبیب دعانویس


نظرات

مقاله علمی

استاد طلسم

استاد حبیب دعانویس | مدیتیشن امروزه به یک موضوع رایج در فکر و درمان در سراسر جهان تبدیل شده است. این امر عمدتاً به دلیل تأکید معلمان بزرگ هندی در سفرهای جهانی خود در قرن گذشته بر مراقبه رخ داده است.

وبگاه توسعه اسلامی دارلعلوم الخزرا | از سوامی ویوکاناندا در آغاز قرن بیستم تا سری آئوروبیندو، رامانا ماهارشی، پاراماهانسا یوگاناندا، بسیاری از شاگردان سوامی شیواناندا از ریشیکش، و ماهاریشی ماهش یوگی و جنبش مراقبه متعالی او، معلمان هند پیام مراقبه را به ارمغان آورده اند.

استاد | تمام گوشه های کره زمین زندگی بدون مدیتیشن زندگی واقعی نیست. بدون مدیتیشن ما بر سطح وجودمان می مانیم و نمی توانیم با استاد حبیب دعانویس اعماق واقعی حقیقت و زیبایی نهفته در درون همه ما تماس بگیریم.

سایت مپ الخزرا | به همین ترتیب، یک فرهنگ بدون سنت مراقبه، یک فرهنگ ظاهری و ظاهری است که هنوز با چشمه های زندگی و خلاقیت درون تماس نداشته است.

استاد حبیب دعانویس

استاد حبیب دعانویس | در حالی که دنیای مدرن به آموزش افتخار می کند، هنوز در آموزش نحوه استفاده صحیح از ذهن خود ناتوان است.

فاقد علم آگاهی است که بتواند علوم مادی خود را تکمیل کند. نتیجه این است که امروزه بسیاری از مردم به طور غیر ضروری از نظر روانی رنج می‌برند.

استاد حبیب دعانویس : حتی آنهایی که ثروتمند یا تحصیلکرده هستند. آنها قربانی انگیزه‌های ذهنی و عاطفی خود هستند که نمی‌دانند چگونه آن‌ها را مدیریت کنند و افکارشان بر آنها حکومت می‌کند.

آنها طعمه پیشنهادها، نفوذ و تبلیغات هستند و نمی دانند واقعا چه کسانی هستند یا هدف واقعی آنها در زندگی چیست.

READ  دعا نویسی برای رفع طلسم

استاد حبیب دعانویس : تنها راه حل چنین آشفتگی و آشفتگی درونی، مراقبه است. مراقبه کلید همه شادی های پایدار است زیرا همه شادی های پایدار باید در درون ما ساکن شوند.

اگر از چیزی بیرونی می آید، در نهایت باید آن را از دست بدهیم، هر چقدر هم که سخت تلاش کنیم آن را نگه داریم. هرگز واقعاً مال ما نیست.

استاد حبیب دعانویس : هنگامی که ما شخص یا شیء شادی خود را از دست می دهیم، غم و اندوه و درد برای ما باقی می ماند.

از سوی دیگر، لذت مدیتیشن هرگز نمی تواند از بین برود. حتی پس از مرگ جسد نیز ما را دنبال می کند.

استاد حبیب دعانویس : با این حال، لذت مراقبه به راحتی به دست نمی آید. شادی پاداش درازمدت است اما به ندرت تجربه اولیه مدیتیشن است.

ما ابتدا باید از کسالت و حواس پرتی ذهن عبور کنیم تا به سعادت عمیق تر آن برسیم. ما باید امواج سطحی اقیانوس ذهن را آرام کنیم تا به جریان های عمیق آگاهی در پشت و فراتر از حواس برسیم.

استاد حبیب دعانویس : این نیاز به زمان، صبر و عمق ذهن و شخصیت دارد. اگر این عزم را نداشته باشیم، مدیتیشن به سرعت خشک و بی معنی می شود.

مدیتیشن راهی مستقل برای تغییر آگاهی ما است، تا ما را از حوزه دلخراش نگرانی های خود محوری به قلمرو سعادتمندانه آگاهی بالاتر ببریم.

استاد حبیب دعانویس : با این حال، در حالی که بسیاری از مردم از مدیتیشن صحبت می‌کنند و بسیاری آن را تمرین می‌کنند، تعداد کمی از آنها پاداش بیشتری کسب می‌کنند.

READ  طلسم رزق و روزی

این به این دلیل است که ما اغلب در زندگی و شخصیت خود فاقد پایه ای هستیم که به مدیتیشن اجازه دهیم برای ما کار کند.

استاد حبیب دعانویس : فرهنگ ما نیز تشویق یا حمایتی را برای پیگیری آن فراهم نمی کند.

همانطور که یوگی دکتر سامپراساد وینود خیلی ساده و شیوا اشاره می کند، مدیتیشن ماهیت واقعی ماست.

استاد حبیب دعانویس : این ایده به یوگا سوتراهای پاتانجلی برمی گردد. ویاسا در تفسیر خود بر سوترا اول اشاره می‌کند که سامادی ماهیت (دارمای) ذهن (چیتا) است.

مشکل این است که ذهن دو ماهیت دارد. بخشی از ماهیت آن، جنبه یا پتانسیل بالاتر آن، ظرفیت مراقبه، عشق ذهن به صلح و حقیقت است.

استاد حبیب دعانویس : اما جنبه دیگر، ماهیت پایین آن که در فرهنگ خود تحریک می کنیم، حواس پرتی و تأثیرپذیری است، ظرفیت ذهن برای گم شدن در دنیای بیرون و توهمات آن.

ماهیت عالی ذهن که با نگاه کردن به درون آشکار می شود، مراقبه است، اما ماهیت پایین آن، وقتی به بیرون می نگریم، دلبستگی به اشیاء بیرونی است که به دنبال چیزهای جهان بی پایان می دوند.

استاد حبیب دعانویس : ماهیت واقعی ذهن، زمانی که آن را از تأثیرات خارجی دور نگه داریم، مراقبه است.

اما ماهیت پایین ذهن، زمانی که آن را به روی تأثیرات خارجی باز می کنیم، از دست دادن توجه و انکار مراقبه است.

استاد حبیب دعانویس : ذهن بسیار آسیب پذیر است و به راحتی تحت تأثیر قرار می گیرد. ریشه معنوی دارد اما مانند میوه تازه به راحتی فاسد می شود.

READ  طلسم زیبایی

ما باید تلاش کنیم تا آن را از تأثیرات خارجی که باعث عدم تعادل آن می شود، دور نگه داریم.

استاد حبیب دعانویس : این اهمیت چیتاوریتینیرودای پاتانجالی است که تکانه های ذهن را کنترل می کند.

هنگامی که ذهن تحت تأثیر زیاده‌خواهی‌های حسی قرار می‌گیرد، به راحتی ماهیت خود را از دست می‌دهد و خود را بر روی جهان می‌اندازد.

استاد حبیب دعانویس : مانند کودکی است که تربیت نادرست دارد و با بسیاری از عادات بد غیر ضروری بزرگ می شود.

9 راز مدیتیشن موفق اثر مهمی است که به مشکلات مدیتیشن می پردازد و راه های عملی برای غلبه بر آنها را نشان می دهد.

استاد حبیب دعانویس : دکتر وینود یوگی خاطرنشان می کند که به راحتی می توان در مدیتیشن فشار آورد یا به روشی مصنوعی به آن نزدیک شد.

طبیعی بودن سخت است و تلاش برای طبیعی بودن اغلب جزو ساختگی ترین کارهایی است که می توانیم انجام دهیم.

استاد حبیب دعانویس : مشکل این است که نفس سعی می کند به طور ارادی مدیتیشن کند و مراقبه را به نمایش یا نبرد تبدیل می کند. همیشه باید با مدیتیشن ملایم بود.



نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =

نوشته های مشابه